EP:Reparatieservice

Vanzelfsprekend wilt u zolang mogelijk genieten van uw aankoop. Helaas zijn onverwachte defecten nooit uitgesloten. Is uw apparaat kapot? Dan kunt u bij EP:Weijs terecht! Onze gecertificeerde vakspecialisten staan klaar om uw aankoop te repareren. 

Van wasmachine tot televisie, onze specialisten hebben ruime kennis om allerlei producten te repareren. Ook wanneer de garantieperiode van uw artikel verlopen is of als u het apparaat bij een andere winkel heeft gekocht. Zelfs dan staan wij voor u klaar. 

EP:Reparatieservice

Eigen reparatiedienst

Wij hebben een eigen reparatiedienst met eigen monteur beschikbaar, waardoor wij in staat zijn om defecten snel voor u op te lossen. Dit geldt zowel voor witgoed (wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers etc.) als bruingoed (TV, audio systemen etc.). Reparaties worden altijd uitgevoerd door monteurs met jarenlange ervaring en uitstekende vakkennis. 

Reparatieafspraak maken? 

Neem dan contact op met EP:Weijs via onderstaand contactformulier of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn tijdens openingstijden bereikbaar op 0488 - 451321.